Spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po naši strani se strinjate s pravili uporabe piškotkov.V redu

Brusilstvo, varilstvo, strugarstvo -

Go to content

Main menu:

Brusilstvo, varilstvo, strugarstvo

PROIZVODNJA IN OBRTNIŠVO
1 comment

2016-10-11 09:36:32
Ingvar d.o.o. je generalni zastopnik za varilno opremo Fronius. Naše specializirano osebje ponuja strokovno pomoč pri izbiri profesionalne varilne opreme, ki se bo prilagajala vašim varilskim potrebam. Odlikuje nas odlična prodajna in poprodajna podpora. Profesionalni varilni izvori Fronius zagotavljajo odlične varilne rezultate tako pri ročnem kot robotskem varjenju. TIG varilni izvori Fronius vam ponujajo vrhunec TIG varilne tehnologije. MIG MAG pulzni varilni izvori Fronius TPSi pa zagotavljajo visoke varilne hitrosti pri minimalnih varilnih obrizgih! V kolikor iščete specialne varilne procese, kot na primer, plazemsko varjenje, laser-hibridno varjenje ali uporovno varjenje vam bo naše osebje z veseljem pomagalo.
Ponujamo tudi dodatno varilno opremo: varilne maske, varilne rokavice, zaščitno varilno opremo, brusilce wolfram elektrod, dodajne varilne materiale, skratka vse kar varilska delavnica potrebuje! Ponujamo tudi servis in potrošni varilni material za varilno in rezalno opremo Fronius, Inelco in Hypertherm.
Kontaktirajte nas na email naslov info@ingvar.si ali pokličite na telefonsko številko 01 23 61 420 in se prepričajte v naše strokovno in specializirano znanje.
Pozdravljeni! Vabljeni, da predstavite svoje podjetje, dejavnost, ali druge vsebne, ki so aktualne za vašo spletno stran. Lahko pa napišete samo aktualne informacije za navedeno področje.
 
Back to content | Back to main menu