Spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po naši strani se strinjate s pravili uporabe piškotkov.V redu

Informatika -

Go to content

Main menu:

Informatika

RAČUNALNIŠTVO IN ELEKTRONIKA
1 comment

2015-02-17 20:33:53
Podjetje Spletne Ideje je bilo ustanovljeno leta 2012, od tedaj naprej uspešno deluje na področju spletne prodaje, marketinga in izdelave spletnih strani ter optimizacije spletnih strani. Za stranke izdelamo spletno stran po meri, jim prijazno svetujemo in skušamo z njimi doseči zastavljene cilje. Izdelava spletne strani je zahteven postopek , zato ustrezno svetujemo, načrtujemo, oblikujemo in optimiziramo spletno stran tako, da bo kar najbolje uvrščena med iskalnimi zadetki v iskalnikih kot so Google, Najdi.si , Yahoo, Bing..
Pomembna dejavnost je tudi digitalni marketing, oglaševanje preko Googla. Gre za napredno oglaševanje, saj ponuja edinstveno možnost prikazovanja oglasov le uporabnikom za katere smatrate da so vaša ciljna publika. Uporaba Google oglaševanja je zadnje čase vedno bolj popularno, sa
Svoje znanje nenehno nadgrajujemo in se izobražujemo, saj le tako ostanemo v stiku z najnovejšimi trendi. Smo tudi uradni Googlov partner in se redno udeležujemo seminarjev, kjer črpamo sveže znanje.


Pozdravljeni! Vabljeni, da predstavite svoje podjetje, dejavnost, ali druge vsebne, ki so aktualne za vašo spletno stran. Lahko pa napišete samo aktualne informacije za navedeno področje.
 
Back to content | Back to main menu