Spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po naši strani se strinjate s pravili uporabe piškotkov.V redu

IR ogrevanje -

Go to content

Main menu:

IR ogrevanje

DOM IN OKOLICA > OGREVANJE - OHLAJEVANJE
3 Predstavitev

Garos d.o.o.
2015-11-11 19:39:42
Električni radiatorji KLIMA
predstavljajo najnaprednejšo tehnologijo na področju IR ogrevanja. Tehnologija Dual Therm omogoča učinkovito kombinacijo IR ogrevanja in klasične konvekcije, kjer je učinkovitost in ekonomičnost delovanja zagotovljena z natančnim digitalnim krmiljenjem preko digitalnega LCD zaslona.

Električni radiatorji PLANO in DEKO
predstavljajo napredno kombinacijo učinkovitosti konvekcije in udobja infrardečega sevalnega panela, kar omogoča inovativna tehnologija DualTherm.
Električni radiator z nizko porabo električne energije in visoko učinkovitostjo. Radiatorje PLANO in DEKO odlikuje zapeljiv dizajn v samo 5 cm globine, zelo učinkovit sitem ogrevanja Dualtherm, ki združuje dva načina ogrevanja v eni napravi za maksimalno udobje bivanja.
Garos d.o.o.
2015-11-11 19:42:46
IR panel HALOS
HALOS je električni grelnik z infrardečo tehnologijo Quicksun, ki zagotavlja optimalno porazdelitev toplote v prostor. Njegov energijski izkoristek je do 25 % višji od primerljivih izdelkov. Dodatno prednost predstavlja zvezno nastavljiv termostat, prilagodljiva moč delovanja od 750W do 1500W. namestite ga lahko na steno ali z priloženim podstavkom uporabljate, kot prenosni grelnik. Primeren je za ogrevanje prostorov do 20 m2.
2015-11-11 19:46:05
Visoko temperaturni infrardeči sevalni paneli THERMO
so idealna rešitev predvsem za lokalno ogrevanje.

Primerni so za uporabo povsod tam, jer bi bilo ogrevanje celotnega prostora neučinkovito in neekonomično.
Za ogrevanje delovnih mest; proizvodni obrati, skladišča, kmetijski in predelovalni obrati...
Za ogrevanje prireditvenih šotorov,
Za ogrevanje zimskih vrtov,
Za ogrevanje gostinskih lokalov,
Za ogrevanje gostinskih teras in letnih vrtov,
Za ogrevanje večjih prireditvenih prostorov in športno rekreacijskih objektov,
Za ogrevanje sakralnih objektov...
OSNOVNE ZNAČILNOSTI

Ključna prednost THERMO panelov je večja sevalna površina, zaradi česar je temperatura panela nižja, kar se odraža na prihranku energije.
Paneli THERMO lahko delujejo na enofazni napeljavi (230V) kot dudi na trifazni (400V).
Pri vgradnji lahko posamezne grelne elemente priklopimo ločeno, kar nam omogoča dodatno regulacijo moči (1,2 ali 3 grelna elementa).
Infrardeči valovi dolge valovne dolžine FAR ne ogrevajo zraka, ampak samo predmete v okolici, zaradi česar ne prihaja do razslojevanja zraka.
So popolnoma neslišni in ne dvigujejo prahu.
Pozdravljeni! Vabljeni, da predstavite svoje podjetje, dejavnost, ali druge vsebne, ki so aktualne za vašo spletno stran. Lahko pa napišete samo aktualne informacije za navedeno področje.
 
Back to content | Back to main menu