Spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po naši strani se strinjate s pravili uporabe piškotkov.V redu

Kovinski izdelki in predelava kovin -

Go to content

Main menu:

Kovinski izdelki in predelava kovin

PROIZVODNJA IN OBRTNIŠVO
1 comment

2016-10-11 09:45:55
SwiftCut CNC rezalne mize zagotavljajo optimalno kvaliteto plazemskega odreza kovine. Natančen odrez kovine z minimalno količino žlindre in visoka hitrost rezanja so glavne prednosti, ki jih prinašajo rezalne mize SwiftCut. Ponujamo vam različne opcije rezalnih CNC miz SwiftCut.
1250mm x 1250mm rezalnega območja
Rezalna plazemska miza Swift-Cut PRO 1250 je naša najbolj kompaktna CNC miza. Optimalna rešitev za manjše delavnice, obdelovalnice kovin, oblikovalce, umetnike in za servisne ter izobraževalne ustanove.
2500mm x 1250mm rezalnega območja
Rezalna plazemska miza Swift-Cut PRO 2500 je naša srednja velikost CNC miz. Optimalna rešitev za manjše delavnice, obdelovalnice kovin, oblikovalce, umetnike in za servisne ter izobraževalne ustanove.
3000mm x 1500mm rezalnega območja
Rezalna plazemska miza Swift-Cut PRO 3000 je naša največja CNC miza, odlična za celodnevno nemoteno rezanje. Optimalna rešitev za manjše delavnice, obdelovalnice kovin, oblikovalce, umetnike in za servisne ter izobraževalne ustanove.
SwiftCut XP 3000mm x 1500mm rezalnega območja
Predstavljamo vam najnovejšo rezalno mizo v našem prodajnem programu z inovativno zasnovo in večjo vzdržljivostjo – Swift-Cut PRO 3000 XP. Nova PRO miza je zasnovana za naprekinjeno proizvodno rezanje in je na voljo v povezavi z HYPERTHERM MAX PRO 200. Miza je na X in Y osi opremljena s servo motorji OMRON 400W AC za najnatančnejše rezanje.
Pozdravljeni! Vabljeni, da predstavite svoje podjetje, dejavnost, ali druge vsebne, ki so aktualne za vašo spletno stran. Lahko pa napišete samo aktualne informacije za navedeno področje.
 
Back to content | Back to main menu