Spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po naši strani se strinjate s pravili uporabe piškotkov.V redu

Dvoriščna vrata, ograje -

Go to content

Main menu:

Dvoriščna vrata, ograje

DOM IN OKOLICA
1 comment

2014-09-04 17:54:24
Dvoriščna vrata in ograje iz železa v zadnjih letih prihajajo nazaj v modo, kot eden od neizogibnih podrobnosti o vašem dvorišču. Njihov videz prinaša čar in poseben značaj vsakega doma. In gotovo je, da dajo vrata iz kovanega železa poseben poudarek vašemu domu, dvorišču in vrtu.

Dvoriščna vrata in železo predstavljajo eleganco in prestiž rezidence, ko so dani na vhodu v dvorišče. Dodajani elektromotorji, ki pomagajo vašim vratom iz kovanega železa samodejno odpiranje, poveča varnost vašega doma.

Dvoriščna vrata in ograje in železa, so trpežni in trajni del zunanjosti, da vašemu domu zagotavlja dodatno varnost. Njihov izgled in dimenzije se zlahka prilagajajo vsaki individualni potrebi. Vrata iz kovanega železa so vsekakor element vaše rezidence, ki bo z lahkoto pritegnil pozornost obiskovalcev.

Dvoriščna vrata in železo že stoletji proslavlja veliko lokacij, ki se začnejo od Buckinghamske palače do dvorišča in domovih po vsem svetu. Njihova vgradnja bo zagotovo ustvarila novo senzacijo na dvorišču, ki bo izzvala prijetne spomine in prijetne misli na vse tiste, ki razmišljajo, ali naj takšno ogromno spremembo privoščijo vašem domu.

Na voljo imamo: drsna vrata iz kovanega železa, enojnih in dvojnih vrat in železa.

Proizvodnja iz kovanega železa, ponuja širok spekter elementov različnih velikosti in materialov. Ponudniki so sposobni narediti elemente, ki so prilagojeni željam naročnika, kot tudi storitev kovanja, krivljenja, graviranja na vašem materialu. Segrevanje materiala na najbolj sodoben način, s pomočjo indukcijske peči, kot tudi veliko število strojev za kovanje, vlečenje in pripravo materialov omogoča ponudnikom različne konkurenčne prednosti.

Izdelajo se lahko zaključne ograje, stopnišča, terase, po vaših merah, z najvišjo zaščito kakovosti pred korozijo.

Z našo in vašo ustvarjalnostjo pa ponudniki nudijo tudi kovano ogrodje za mize, stole, klopi, police, ogledala, postelje...
Pozdravljeni! Vabljeni, da predstavite svoje podjetje, dejavnost, ali druge vsebne, ki so aktualne za vašo spletno stran. Lahko pa napišete samo aktualne informacije za navedeno področje.
 
Back to content | Back to main menu