Spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po naši strani se strinjate s pravili uporabe piškotkov.V redu

Ogrevalna tehnika: prodaja, montaža, servis -

Go to content

Main menu:

Ogrevalna tehnika: prodaja, montaža, servis

DOM IN OKOLICA > OGREVANJE - OHLAJEVANJE
3 Predstavitev

2015-11-11 19:44:18
TOUCH je kopalniški grelnik,
ki v le 11 cm združuje grelnik in sušilec brisač. Ta inovativni grelec s svojo napredno tehnologijo zagotavlja maksimalno udobje in hkrati varčevanje z energijo. To mu omogoča vgrajen senzor prisotnosti, ki samodejno poskrbi, da ko v kopalnici ni nihče prisoten, samodejno preide v ekonomičen način delovanja (3,5° C manj od nastavljene) in samodejna regulacija moči ogrevanja (od 0W do 1800W). Dodatno udobje za uporabnika prdestavlja tedenski časovnik s katerim si uporabnik lahko nastavi željeno temperaturo. Grelnik je opremljen tudi s protiprašnim filtrom in držalom za sušenje brisač.
2015-11-11 19:44:53
Električni radiatorji STYLO
predstavljajo preprosto in učinkovito rešitev za enakomerno in udobno ogrevanje vašega doma.

OSNOVNE ZNAČILNOSTI:

Osnovni model konvekcijskega električnega radiatorja, tanke izvedbe - samo 7,5 cm, ki zagotavljajo hiter in enakomeren način ogrevanja vašega doma.
Neslišno delovanje.
Natančna regulacija temperature (največje odstopanje termostata 0,5°C).- Možnost tedenskega tajmerja (z dokupom ir modula in daljinca).
Hitra in enostavna montaža s priloženim setom.
Brez stroškov za vzdrževanje.
4 velikosti (moči) (500W - 1000W - 1500W - 2000W).
Garancija 2 leti.
Razvito in izdelano v Italiji.
2016-04-19 18:15:36
Bosmer, Boštjan Umer s.p. delujemo z namenom, da bi strankam svetovali in pomagali pri odločitvah, nakupu in montaži stojnih inštalacij prilagojenih potrebam strank. Glede na ogromno ponudbo na trgu se zavedamo, da je težko izbrati ustrezen vir ogrevanja ali izbrati ustrezen sistem za ugodno bivanje.
Nudimo izdelavo energetskih izkaznic za potrebe prodaje ali najema nepremičnin.
Strankam s pomanjkanjem časa, brez ustreznega orodja ali s pomanjkljivim znanjem pomagamo pri hišnih popravilih kot hišni mojster.

Ves čas iščemo nove, boljše in ugodnejše rešitve za morebitne naročnike.
Največjo konkurenčno prednost imamo v celostnem pristopu do stranke, kot tudi do izvedbe samih storitev. Svojim kupcem svetujemo kako si lahko zmanjšajo stroške, kje lahko pridobijo pomoč pri financiranju projekta…
Ves čas spremljamo novosti in trende s področja razvoja novih rešitev.
Učinkovito predstavljamo svojo dejavnost širši javnosti in tako pridobivam nove možnosti, povečujem si zaupanje kupcev ter ohranjam že obstoječe.
Moj osnovni cilj je zadovoljstvo kupcev in dolgoročno sodelovanje z njimi.
Pozdravljeni! Vabljeni, da predstavite svoje podjetje, dejavnost, ali druge vsebne, ki so aktualne za vašo spletno stran. Lahko pa napišete samo aktualne informacije za navedeno področje.
 
Back to content | Back to main menu