Spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po naši strani se strinjate s pravili uporabe piškotkov.V redu

Proizvodnja in obrt -

Go to content

Main menu:

Proizvodnja in obrt

PROIZVODNJA IN OBRTNIŠVO
1 comment

2017-04-13 11:31:01
Rigo d.o.o. smo zasebno podjetje, ki se že več kot 20 let ukvarja s prodajo šivalnih strojev (gospodinjski in industrijski šivalni stroji). V naši ponudbi so tudi vezilni stroji, laserski gravirni stroji, gospodinjska likalna tehnika (likalne mize), likalni valji za pralnice, hotele in ostala pripadajoča oprema ter rezervni deli.

Prodajamo nove in rabljene modele šivalnih strojev ter vezilnih strojev. Nudimo tudi servis in generalno obnovo industrijskih šivalnih strojev. V podjetju Rigo d.o.o., Komen smo se zavezali h kakovosti, tehnični odličnosti in zadovoljnim kupcem. In smo edino podjetje v tekstilni industriji, ki je v skupini najhitreje rastočih podjetij v Sloveniji.

Rigo d.o.o. kupce obvladuje prek treh podjetij, ki so vključena v skupino Rigo. Gre za podjetja Rigo d.o.o. iz Slovenije, Rigo International d.o.o. iz Srbije in Rigo Retex d.o.o. iz Makedonije. Naši kupci so podjetja s področja modne in športne konfekcije, čevljarske industrije, galanterije, proizvajalci sedežnih garnitur, vezilci in podjetja s področja avtomobilske industrije.

V podjetju Rigo d.o.o vam nudimo servis šivalnih strojev in opreme ter generalno obnovo šivalnih strojev na področju Slovenije ter držav nekdanje Jugoslavije. Poleg servisa šivalnih strojev nudimo servis in svetovanje za vse stroje in sisteme, ki se uporabljajo v tekstilni, obutveni, tapetniški in usnjarski industriji.

Servis šivalnih strojev vam nudimo v vseh večjih krajih po Sloveniji. Podjetje Rigo d.o.o. Komen z delovanjem pokriva tudi področje Hrvaške, kjer imamo tudi svoje serviserje in sodelavce prodajalce. Pred desetletjem smo pričeli z aktivnostmi na področju Bosne in Hercegovine. Tudi tam imamo svojo pisarno z zaposlenim sodelavcem. Vse naše servisne lokacije si lahko ogledate na spodnjem zemljevidu.
Pozdravljeni! Vabljeni, da predstavite svoje podjetje, dejavnost, ali druge vsebne, ki so aktualne za vašo spletno stran. Lahko pa napišete samo aktualne informacije za navedeno področje.
 
Back to content | Back to main menu