Spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po naši strani se strinjate s pravili uporabe piškotkov.V redu

Psihoterapija: skupinska, zakonska, partnerska terapija -

Go to content

Main menu:

Psihoterapija: skupinska, zakonska, partnerska terapija

ZDRAVJE IN LEPOTA > PSIHOTERAPIJA
1 comment

2014-10-06 23:19:43
Partnerska / zakonska in družinska terapija ter svetovanje (Ljubljana, Ptuj)

Se soočate s težavami v partnerskem odnosu, kot so nerazumevanje, prevara, pomanjkanje spolnosti, osamljenost...imate občutek, da sta se oddaljila, se ne razumeta, ne čutita več bližine med vama? Parom in družinam s strokovnim in praktičnim znanjem koristimo že preko 10 let. Pomagamo lahko tudi vam! Individualno partnersko/zakonsko in družinsko terapijo izvajata spec. zakonske in družinske terapije Sabina in Tomaž Stanovnik, ki že več kot 18 let živita v partnerski zvezi, imata 3 otroke in sta pomagala mnogim parom in družinam, ki prihajajo k njima iz celotne Slovenije, da so znova našli medosebno povezanost, bližino in okrepili medsebojne vezi. Ali kot ženska moškemu očitate, da je neobčutljiv, vas ne čuti, vas nima več rad, ne zna prisluhniti, nima topline in sočutja? Čutite "steno", ki si jo je vaš moški zgradil in ne najdete več načina, kako priti do njega, hkrati pa zelo globoko hrepenite po tem, da bi se odprl in vam dal občutek, da vas še ima rad? Ali kot moški ženski očitate, da je sitna, nenehno bi nekaj rada, občutek imate, da ne zmorete zadovoljiti njenih potreb, da preveč tečnari in vam jemlje osebni prostor ter vas duši, hkrati pa si želite njenega toplega in umirjene odziva in občutka, da ste sprejet in zaželen? Vajin odnos torej ni več nekaj, kar je samo po sebi umevno, kot v času zaljubljenosti, temveč je postal prostor konflikta in iskanja krivca za vse boleče občutke nerazumevanja in osamljenosti, ki si jih drug ob drugem prebujata in vedno znova podoživljata. V vsej tej agoniji, pa oba zelo globoko hrepenita drug po drugem, se na svojski način kličeta v odnos in si želita drug od drugega, da bi že nehal s to bolečo igro, ki ji ni konca. Kje so vzroki za vsa ta nerazumevanja? Kako povrniti odnosu toplino, zaupanje in pripadnost? Kako razumeti partnerja in njegov čustveni svet? Kako ponovno vzpostaviti bližino in povezanost? Čutite, da sta se s partnerjem oddaljila in bi rada ponovno povezala? S partnersko/zakonsko terapijo, v našem centru Midva, bosta ponovno vzpostavila vajin odnos, se bolj sprostila, zaživela bolj funkcionalno življenje, predvsem pa se ponovno povezala in začutila. Preberite več med članki o partnerskih odnosih in med odgovori na vprašanja na www.midva.si ali nas vprašajte preko info@midva.si ali Tel: 030 333 009.
Pozdravljeni! Vabljeni, da predstavite svoje podjetje, dejavnost, ali druge vsebne, ki so aktualne za vašo spletno stran. Lahko pa napišete samo aktualne informacije za navedeno področje.
 
Back to content | Back to main menu