Spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po naši strani se strinjate s pravili uporabe piškotkov.V redu

Spletne trgovnie, spletna prodaja -

Go to content

Main menu:

Spletne trgovnie, spletna prodaja

POSEL IN EKONOMIJA
6 Predstavitev

POKLONI SI
2014-07-28 12:58:08
Ideje za darilo - pestra ponudba daril za posebne priložnosti, valentinovo, novo leto, rojstne dneve ali pa za takrat, ko iščete darilo za babico.
2014-07-31 18:04:31
Spletna lekarna ugodnih nakupov. Spletna lekarna je last lekarne Zalog, ki deluje že od leta 2001. V okviru prodaje ponujajo številne izdelke kot so zdravila brez recepta, medicinski pripomočki, kozmetika, prehranska dopolnila za zdravo življenje in hujšanje, pripomočki za nosečnice, pripomočke za spolnost, pripomočke za dom, izdelke za živali in podobno.
Spletni nakupi v online lekarnah iz leta v leto narašča. V Sloveniji je možno opaziti trend naraščanja oseb, ki so opravili spletni nakup. Medtem ko je leta 2006 opravilo nakup le 15% oseb v starosti 10 – 74 let, se je slednji delež v letu 2012 povečal že na 39%. Pri Lekarni Zalog so v skladu s trendi v letu 2013 odprli spletno lekarno E-apoteka.si.
V spletne oddelku lekarne svojim obiskovalcem poleg zdravil brez recepta, ki imajo dovoljenje za promet z zdravili v Sloveniji, ponujajo tudi izredno širok nabor kozmetičnih izdelkov, izdelkov za varovanje zdravja in zagotavljanje dobrega počutja. Poleg tega pa v spletni lekarni e-apoteka.si ponujajo tudi dostop farmacevtskih nasvetov ter številne informacije in napotke s področja zdravja in lažjega obvladovanja različnih zdravstvenih stanj. Na voljo so tudi Eknjige, ki so zakladnica nasvetov do zdravja in dobrega počutja.
Kupcem spletne lekarne ponujajo raznovrstne ugodnosti, akcijske cene, različne sezonske in količinske popuste, ugodno in hitro dostavo naročenih izdelkov ter prijazne načine plačila.
E-apoteka je poznana kot lekarna ugodne dostave. Vsem kupcem, ki se odločijo za nakup višji od 45€, dostavo ne zaračunajo. Za vse nakupe v vrednosti od 20€ do 44,99€ zaračunajo dostavo v vrednosti 2,60€. Kupci se lahko odločijo za navadno dostavo, hitro dostavo ali za osebni prevzem. Pri slednjem kupcu ne zaračunavajo dodatnih stroškov.
Spletna lekarna se zavezuje k trajnemu varovanju vseh podatkov kupca. Slednji v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam.
Načini plačila so z gotovino ob osebnem prevzemu, plačilo po predračunu, s plačilno kartico in po povzetju.
2014-08-15 10:32:28
Spletna trgovina LedStar je bila ustanovljena po skrbno načrtovani analizi globalnih trendov na področju LED razsvetljave. Pričakuje se, da bo dolgoročno LED razsvetljava popolnoma nadomestila klasično razsvetljavo (fluorescentno in halugensko), zato smo se v začetku kot majhna ekipa odločili, da ponudimo slovenskemu kupcu kvalitetna in cenovno ugodna LED svetila.
Ker se zavedamo, da samo opis izdelka za kupca ni dovolj, si na naši spletni strani prizadevamo objavljati članke iz sveta LED svetil. Vsi članki so avtorski in so plod teoretičnih in praktičnih spoznanj naše ekipe o karakteristikah led svetil in možnostih njihove vgradnje.
Kje je naša konkurenčna prednost?
•Evropski dobavitelj nam omogoča hitre dobavne roke (2 dni) tudi za velika naročila, ki niso na zalogi.
•LED svetila v naši ponudbi imajo vgrajene čipe proizvajalcev Samsung, Sharp, CREE in EPISTAR, ki veljajo za vodilne pri razvoju LED svetil.
•Nizke marže, kot posledica nizkih stroškov poslovanja
•Garancija na vsa svetila je 2 leti (takojšna zamenjava izdelka)
•Možnost telefonskega naročila in svetovanja pri nakupu
V spletni trgovini LedStar boste našli produkte razdeljene po kategorijah in sicer: LED sijalke, LED vgradna svetila, LED paneli, LED reflektorji, LED trakovi in LED cevi T8. Vsaka kategorija ima tudi podkategorije za lažje iskanje izdelka.
Sam postopek nakupa je izredno enostaven in je prilagojen sodobnim trendom spletnih trgovin. Izbrane artikle preprosto dodate v košarico in sledite korakom v nadaljevanju. V primeru kakršnih koli težav nas pokličite in vodili vas bomo skozi postopek nakupa ali pa nam boste zaupali podatke za dostavo in artikle telefonsko naročili.
Dostava je preko Pošte Slovenije, načeloma naslednji dan od oddaje naročila (85 odstotkov).
Stroški dostave znašajo 3,7 eur, za nakup nad 100 eur je dostava brezplačna.
Ob naročilu večjih količin artiklov nas kontaktirajte in izdelali vam bomo individualno ponudbo s dodatnim popustom.
Možnosti plačila so: po povzetju, po predračunu ali po dogovoru.
Vizija Spletne trgovine LedStar je dolgoročno poslovanje ob nudenju popolne podpore vsakemu kupcu ter ohranjanju trajnih poslovnih odnosov.
2015-09-04 12:09:23
Spletna trgovina Arabella.si ponuja kvalitetne moške in ženske ročne ure po ugodnih cenah. V ponudbi imamo široko paleto ročnih ur, ki bodo zadovoljile tudi najbolj zahtevne uporabnike. Vse ročne ure, lahko v primeru nezadovoljstva v 14-dneh brezplačno vrnete. Če potrebujete dodatne informacije, nas kontaktirajte na telefonsko številko ali preko E-mail naslova, ki sta objavljena na spletni strani in z veseljem vam bomo pomagali.Evropski dobavitelj nam omogoča hitro dobavo naročenega artikla,v kolikor ga ni na zalogi.Vsem kupcem omogočamo hitro dobavo naročenega blaga, saj je 90% dobavljivega že drugi delovni dan po naročilu.
2016-02-27 16:16:37
Habeco promocijska darila se že 25 let ukvarja s prodajo in dodelavo promocijskih in osebnih daril. Pri nas vam nudimo popolno ponudbo od grafičnega oblikovanja, kvalitetnih promocijskih daril, do dodelave blaga s tiskom ali vezenjem, skratka vse na enem mestu. Smo uraden distributer ROLY majic in ostalega promocijskega tekstila za Slovenijo. Skladišče na Ptuju, kjer je na zalogi nenehno več kakor 7 milijonov kosov, pa je največja zaloga majic v Sloveniji. Že od leta 2003 smo uraden distributer blagovnih znamk ATLANTIS in TARGET za slovensko tržišče. V letu pa smo posatli uraden distributer za REGATTA PROFESSIONAL na področju Slovenije.

Naša ponudba temelji na treh osnovnih temeljih: KAKOVOST, PROFESIONALNOST, DOBRA CENA. Sodelujemo s kupci in dobavitelji iz celega sveta, vselej v interesu zagotoviti najboljše, za najbolj ugodno ceno.
2016-10-13 11:05:19
Kulinarika z LE GOURMET litoželezno posodo

Za profesionalne rezultate v kuhinji je LE GOURMET litoželezna posoda zagotovo najboljša izbira, ker je švedski GENSE vrhunski proizvajalec litoželezne posode z 200 letno tradicijo in kontroliranimi procesi proizvodnje.
Površino končno obdelajo v jedilnem olju na visoki temperaturi in s tem pripravijo za takojšno uporabo.
Jedilno olje je seveda pod strogim nadzorom kakovosti in ne vsebuje GSO, kar izkazujejo tudi s certifikatom.
Pri uporabi je potrebna le minimalna količina maščobe.
Izdelana je iz litega železa, ki je popolnoma naraven material in ne vsebuje nobenih umetnih premazov. Je zdravju prijazna.
Odlikuje jih vrhunski design in najvišji razred kakovosti. Svojevrstni oblikovalski pečat so prispevali: Studio Gense, Cilla Persson, Sigurd Persson in Gunilla Lindahl.

Lahko se uporabljajo na vseh kuhališčih; steklokeramičnih, indukcijskih, plinu, odprtem ognju... posoda brez steklenih in lesenih delov je primerna tudi za peko v pečici.
Posoda odlično zadržuje toploto. Litoželezne posode LE GOURMET so odraz trajnosti, saj so vzdržljive in uporabne za več generacij. Bolj ko se posoda uporablja, lepša postaja!

http://www.mores.si/posoda.html

V Sloveniji in na hrvaškem jih zastopamo: MORES Tatjana Zor s.p.,Šujica 82 Dobrova 1356, www.mores.si
Pozdravljeni! Vabljeni, da predstavite svoje podjetje, dejavnost, ali druge vsebne, ki so aktualne za vašo spletno stran. Lahko pa napišete samo aktualne informacije za navedeno področje.
 
Back to content | Back to main menu