Spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po naši strani se strinjate s pravili uporabe piškotkov.V redu

Starinarnice, antikvariati -

Go to content

Main menu:

Starinarnice, antikvariati

ŠPORT IN PROSTI ČAS
1 comment

Restavratorstvo Bertoncelj Danilo s.p.
2017-08-02 18:08:10
V restavratorstvu Bertoncelj se ponašamo z dolgoletnimi izkušnjami. Letos namreč mineva 25 let odkar smo začeli z našim delom. V tem času smo pridobili izkušnje pri restavriranju različnih antikvitet, pohištva ter sakralnih in posvetnih umetniških del naše in tuje kulturne dediščine. Pri svojem delu zagovarjamo predvsem klasičen pristop, s preizkušenimi materiali najboljše kakovosti, zaradi česar smo morda za nekatere malce staromodni. Zavedamo se občutljivosti poseganja v antikvitete. Naša največja prednost je predanost našemu delu, ki je pravzaprav tudi naš hobi. Pri izdelavi replik in redesignu uporabljamo vso svojo domišljijo, da dosežemo želeni učinek in ustrežemo željam naših strank. Kadar nam ostane še kaj časa, se lotimo izdelave unikatnih ptičjih gnezdilnic, ki so svoje mesto našle že na vseh kontinentih. Izdelane so iz starega lesa, pobarvane in okrašene z unikatnimi, včasih starinskimi dodatki. Prav vsaka gnezdilnica je posebna.

Če opremljate svoje stanovanje ali lokal, ste ljubitelj ali zbiralec antikvitet, ali pa potrebujete nasvet o prodaji ter nakupu starinskih predmetov in umetnin, smo mi pravi naslov.
Pozdravljeni! Vabljeni, da predstavite svoje podjetje, dejavnost, ali druge vsebne, ki so aktualne za vašo spletno stran. Lahko pa napišete samo aktualne informacije za navedeno področje.
 
Back to content | Back to main menu