Spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po naši strani se strinjate s pravili uporabe piškotkov.V redu

Trgovina, maloprodaja, veleprodaja -

Go to content

Main menu:

Trgovina, maloprodaja, veleprodaja

POSEL IN EKONOMIJA
2 Predstavitev

2016-04-07 08:33:28
BFC Spletna trgovina d.o.o. je bilu ustanovljeno leta 2008 vendar je z dejavnostjo spletne trgovine pričelo šele leta 2013. Za spletno trgovino stoji mlada in ambiciozna ekipa, ki vseskozi spremlja dogajanje, hkrati pa skrbi za ažurnost podatkov in lepo oblikovane predstavitvene strani z izdelki. V tem trenutku lahko v spletni trgovini brskate po kar 500 kategorijah, izbirate pa lahko med več kot 17.000 različnimi izdelki.

Pripravili smo vam širok izbor plačil, med njimi najdete tudi možnost plačila na obroke preko Diners ali AmericanExpress kartic. Dostava izdelkov se vrši preko pošte Slovenije in GLS dostavne službe, v povprečju pa so izdelki dostavljeni v roku 2 delovnih dni.
Našim strankam je zagotovljena podpora tako preko telefona kot tudi preko email obrazca, na katerega ponavadi odgovorimo takoj, nikoli pa na svoje informacije ne boste čakali več kot 1 dan.

S pomočjo zanesljivih partnerjev in dobaviteljev poskrbimo, da bodo izdelki na vaš naslov dostavljeni v pravem času, da vam v vsakem trenutku lahko postrežemo s pravimi dodatnimi informacijami in da izdelki na vaš naslov pridejo nepoškodovani, za kar poskrbi podpora za pakiranje paketov.
2017-03-21 13:16:00
Spletna trgovina Inergija ponuja vse na enem mestu za aktiven življenjski slog. Ponudba se ves čas povečuje, vključuje športna oblačila in dodatke, športno opremo in različne uporabne artikle, prehranska dopolnila in dodatke, hulahup obroče, ustvarjalne knjige in drugo. Inergija predstavlja pozitivno notranjo energijo, ki jo mora vsak začutiti v sebi, s kvalitetnim izborom izdelkov pa upamo, da ti bomo to olajšali. Zase in ZATE smo izbrali le najboljše. Prepusti se toku in naj te spremlja #pozitivnainergija.

Izdelke lahko naročiš z dostavo ali pa jih osebno prevzameš v najbolj POZITIVNEM funkcionalnem GYMu v Ljubljani.
Pozdravljeni! Vabljeni, da predstavite svoje podjetje, dejavnost, ali druge vsebne, ki so aktualne za vašo spletno stran. Lahko pa napišete samo aktualne informacije za navedeno področje.
 
Back to content | Back to main menu